ÖLTÖNYPRÓBA ETIKETT

2018-02-14

Avagy miben más egy öltöny szalon, mint egy öltönybolt, valamint hogyan készüljünk az öltönyméretezésre?

Miért fontos bejelentkezni?


Az első szabály az, hogy telefonon vagy interneten időpontot kell kérni. Szeretnénk mindenkivel személyre szabottan foglalkozni, hiszen egy öltöny kigondolása, tervezése nem 5 perc alatt történik. Minden vőlegényre körülbelül 1 órát tervezünk, ami alatt átbeszéljük az igényeket, stílust, fazont, kialakítást, anyagokat valamint ebbe az időbe belefér a méretvétel is.

Öltönypróba etikettHány kísérő jöhet az öltöny próbára?

Öltöny méretezésre, próbára a vőlegényt 2 fő kísérheti. Nincs szükség 4-5- 6 kísérőre. A vőlegény válassza ki azokat az embereket, akik a legjobban ismerik a stílusát, és akiknek a véleménye a legjobban számít az öltönyének kivitelezésében.

Miért nincs minden szín és fazon felvarrva?

A megrendelők több mint 300 féle szövetből tudnak választani. A kialakítások és fazonok, cérnák színének variációja pedig megszámlálhatatlanul sok lehetőséget jelent. Ezek mindegyikének tárolására nincs kapacitásunk.

Öltönypróba MiskolconHogyan készüljön a vőlegény a próbára?

Legfontosabb dolog a higiénia! Ajánlott a hosszúujjú ing viselete, esetleg egy rövidujjú póló. Pulóverben vagy atlétában az öltönypróba nem megengedett.
Nagyban segíti munkánkat azzal, ha a próbát megelőzően az interneten böngészve megnézi, mely típusú öltönyök szimpatikusak és azokat lementi a telefonjára, hogy meg tudja mutatni nekünk.


Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- Sz. B. Judit -

"Mindent köszönök szèpen! Szuper kiszolgàlàs egy nagyon szuper csajszitòl, aki teljesmèrtèkben èrti a dolgàt! A ruhàk pedig gyönyörűek!"

Iratkozz fel hírlevelünkre!