Esküvői öltöny

Igény szerint méretedre készítjük el esküvői öltönyödet, az általad kiválasztott szövetből, fazon és szín szerint. Csak egyszer kell eljönnöd méretezésre! Szalonunkban kész esküvői öltönyeink közül is válogathatsz. Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 30 332 9997

Az esküvő mindenki számára élete egyik legfontosabb napja, legyen akár nő, akár férfi.

Igaz, leginkább a nők oldaláról szokták kiemelni a készülődés izgalmát, de legyünk őszinték: egy férfi is legalább annyira izgul, mint egy nő, hiszen őt is sok szempár kíséri figyelemmel, és nyilván ő is azt szeretné, hogy minden tökéletes legyen. Egy esküvőn pedig – a vendégek szempontjából – a külsőségek számítanak leginkább. Különösen a menyasszony, és persze a vőlegény öltözéke kap hangsúlyt, éppen ezért ezen a területen nem szabad hibázni.

Tévedés, hogy mindenkit csak a menyasszony ruhája érdekel, a vőlegényt is pásztázó szemek figyelik.

Esküvői öltöny készítés

 

További esküvői öltöny képek >>

 

A tökéletes esküvő receptje: az eszményi nő és a hibátlan öltöny

Sokan gondolják, hogy egy férfinak még egy ilyen különleges alkalom esetén is könnyű dolga van: felvesz egy öltönyt, és kész. Ez azonban egy valamit is magára adó férfi számára közel sem ilyen egyszerű. Ki veszi fel a hétköznapi öltönyét a saját esküvőjére?

Ez egy nagy nap, az egyik legnagyobb az életedben, add meg a módját!

Egy külön az esküvőre készíttetett, extra elegáns öltönnyel garantáltan nem lehet mellényúlni. Ha ilyenben jelensz meg, nem csak a menyasszony ruháját fogják nézni!

Minden elképzelés megvalósítható, egyedi díszítés a zakón, különleges mintázatú mellény, elegáns gombok, Rád igazított fazon, gyönyörű nyakkendő – csak rajtad áll, miben nősülsz meg!

Egy dolog, amiben biztos lehetsz: egyedi esküvői öltönyöd kifogástalan lesz!

A sztenderd öltönyökkel az a gond, hogy gyakorlatilag csak a próbababákra passzolnak tökéletesen. Ha Te nem vagy próbababa, itt-ott kényelmetlennek érezheted az öltönyt, vagy olyan gondod lehet vele, hogy eláll, ahol nem kéne. Tényleg egy ilyet szeretnél viselni ezen a fontos napon?


Ha egyedileg készíttetsz esküvői öltönyt, nem lesznek ilyen problémáid, hiszen egy ilyen öltöny szó szerint Rád van szabva. Mindenhol pontosan akkora, amekkorának lennie kell, a zsebe ott van, ahol te szeretnéd, és olyan hosszú, amilyen a legelőnyösebben mutat rajtad.

Ha jól akarod érezni magad a nagy napon, fontos, hogy kényelmes legyen az öltöny, amit viselsz – és tudd, hogy nagyszerűen festesz benne! 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés- P. A. Mónika -

"Köszönjük a tökéletes vőlegény öltöny szettet! Korfuról jöttünk idáig, hogy megtaláljuk a megfelelőt! Nekünk is ajánlották, mi is csak ajánlani tudjuk!"