Klasszikus öltöny Miskolc szívében található szalonunkból

Konfekciós öltönyeink mellett, egyedi igényekhez igazodva öltöny készítést is vállalunk, ahol Te határozod meg az anyagot, színt és fazont. Méretezésre csak egyszer kell eljönnöd! Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 30 332 9997

Férfiként akár egy elegánsabb rendezvény meghívás miatt, akár a munkád követeli meg az üzleties megjelenést, egy öltönyre bizonyára szükséged lesz.

Férfi öltöny készítés

De próbáltál már kész öltönyt vásárolni egy üzletben? A válla jó, de a dereka eláll, a zseb túl alacsonyan van, hosszú a zakó, rövid a nadrág szára, és még hosszasan lehetne sorolni a felmerülő problémákat. Hacsak nincs olyan szabályos alakod, mint egy próbababának, jó eséllyel lesznek problémáid egy szabvány öltönnyel.

 

Sokan ódzkodnak attól, hogy varrassanak, mondván, túl drága, de biztos nem éri meg jobban, ha aztán tökéletesen áll, és nem kell ezer dolgot igazíttatni rajta? A tökéletlen öltöny sem olcsó, és még a varrónőnél is hagyhatsz pénzt, hogy ezt-azt méretre alakítson.

 

Öltöny Miskolc szívében, a saját igényeidre szabva

Az egyénileg varratott öltöny mellett szól, hogy egyedi elképzelésiedet is megvalósíthatod – hiszen Te tudod a legjobban, mire van szükséged, mi kényelmes Neked!

 

Miért vennél olyan zakót, aminek elől van két zsebe, ha Te azt úgy sohasem használod, hanem oldalt szereted zsebre vágni a kezeidet? Ha szeretnél diszkrét zsebeket az öltönynadrágra, miért ne lehetne? Vagy ellenkezőleg: ha zavar a zseb, kihagyható. Lehet, hogy Neked nem kényelmes, ha addig ér a zakó, ameddig szabvány szerint kell, hosszabbat, vagy éppen rövidebbet szeretnél. Megmondhatod, hány gombbal lehessen összefogni a zakót, pontosan meddig érjen a nadrág szára.

 

Nem lenne jó egy olyan öltöny, ami mindenben az igényeidhez igazodik?

Férfi öltöny   Öltöny készítés
Egyedi öltöny Miskolc belvárosában található üzletünkben.

 

További öltöny képek >>


A Te megoldásaiddal

Amikkel biztosan nem találkozhatsz egy szabvány öltönyön, azok a viselését megkönnyítő, apró, praktikus megoldások. Például, hogy ki lehessen gombolni a zakó ujját, hogy egy kézmosásnál ne vizezd össze, de levenni se kelljen. Hogy legyen egy belső, rejtett zsebe a zakónak, ügyesen elrejtve, hogy ne dudorodjon, ha teszel bele valamit. Az ilyen kívánságok is mind megvalósíthatók, ha egyedileg készítteted el öltönyödet, ezzel pedig meg tudod könnyíteni az életed. Mert tudjuk, hogy így lehetsz igazán magabiztos minden helyzetben!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés- R. Gábor -

"Elkészült az első zakóm...
Értékelem a minőséget, illetve azt, hogy saját elképzeléseim köszönnek vissza a finom anyagokban!
Professzionális munka és elhivatottság...
Szeretem ezt a párosítást !
A zakóm csak simán tökéletes lett, sem több, sem kevesebb..."