You are currently viewing Így öltözzön randevúra elegánsan nyáron

Így öltözzön randevúra elegánsan nyáron

Kánikulában nem könnyű elegánsan öltözni, de nem lehetetlen, ha megfogadja tanácsainkat.

Egy jó szettben pozitív benyomást kelthet, ami kellemes emléket hagy a másik félben és a legjobb esetben további randevúkhoz kapcsolja fel a zöldlámpát. De hogyan is lesz tökéletes egy elegáns ruházat úgy, hogy közben elviselhető legyen a nyári kánikula?

Rövidnadrág

Ha a rövidnadrág mellett dönt, akkor ügyeljen arra, hogy smart shortot vegyen, azaz olyan rövidnadrágot, ami a hivatalosabb, irodai nadrág rövid változata. Érjen nagyon kicsivel térd fölöttig, illetve ügyeljen arra, hogy ne lógjon a lábán vagy lengjen a térde körül. Inkább egy feszesebb, a test vonalát követő nadrágot válasszon. Színekben pedig a mélykék-fekete-fehér-bézs színeket ajánljuk leginkább, mintákban pedig legyen visszafogott.

Hosszú nadrág, amiben elviselhető a hőség

Ha biztosra szeretne menni, akkor viseljen hosszú nadrágot. Ebben az esetben válasszon lenvászon nadrágot vagy chinot.

Világos színek

A világos színek sokkal praktikusabbak nyáron, kevésbé feszik fel a meleget. Figyeljen arra, hogy a viselt ruhadarabok színvilága harmóniában legyen egymással.

Öltönyt, nyakkendőt felejtse otthon

Nem csak a nagy meleg miatt javasoljuk, hogy hanyagolja ezeket, hanem azért, mert az öltöny-nyakkendő szett túlságosan formális ehhez az alapvetően intim alkalomhoz. Ha hűvösebbre fordul az este, akkor vegyen fel zakót (lenvászon), esetleg díszzsebkendőt is tehet a felső zsebébe.

Hosszú ujjú ing, pólóing

A rövidujjú inget érdemes kerülni, helyette inkább legyen körültekintő az ing anyagát illetően: nyárra valasszon lenvászonból készült inget! Ráadásul sokkal vonzóbbnak hat a hölgyek szemében, ha felhatott ujjú ingben jelenik meg. Ha semmiképp sem szeretne inget felvenni, bátran ajánljuk a pólóinget! Nem túlságosan elegáns és teljesen nyárias viselet.

Végezetül pedig egy sima póló is teljesen tökéletes tud lenni, ha jól kombinálja!