Menyasszonyi kiegészítők


Menyasszonyi kiegészítők

Cipők

Szalonunk kizárólag a G. Westerleigh luxus minőségű esküvői cipőit kínálja a menyasszonyok számára. A márka magas minőségű esküvői cipőit Magyarországon készítik, és mára 25 ország legelegánsabb szalonjaiban érhető el.

A menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemez. A cipők fehér és ekrü színekben is elérhetőek, esetenként kristályokkal, finom csipkével, illetve gyöngyökkel díszítettek. Az esküvői cipő kiválasztásakor a menyasszonyok számára a legfőbb szempont a kényelem, és ezt a luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Ezek az apró, ámde annál fontosabb részletek teszik a G. Westerleigh menyasszonyi cipőket egyedülállóvá.

Menyasszonyi cipők
A G. Westerleigh esküvői kollekciója évről évre folyamatosan bővül, hogy a menyasszonyi ruha divatot követve mindig a legszebb és legegyedibb kiegészítőket kínálja a menyasszonyoknak.

G. Westerleigh 2020-as katalógusa a képre kattintva megtekinthető.

 

gwesterleigh.jpg

Ékszerek, kiegészítők

Kiegészítők terén szintén a G. Westerleigh lenyűgöző esküvői ékszereit és hajdíszeit ajánljuk a menyasszonyoknak, illetve a német Bianco Evento kiegészítőit.


A G. Westerleigh ékszerek Cubic Zirconia kristályok, strasszok és édesvízi tenyésztett gyöngyök felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. A kiegészítők ezüst vagy platina bevonattal rendelkeznek, és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokat tartalmaznak. Az esküvői ékszer szettek mellett karláncok, fülbevalók, fésűk, tiarák, hajvirágok, hajcsavarok, gyűrűpárnák és harisnyapántok, valamint a vőlegények számára mandzsettagombok is szélesítik a kínálatot.

Bianco Evento – A berlini székhelyű Bianco Evento termékei a legszebb francia csipke, tüll és szatén anyagokból készíti a menyasszonyi ruhákat és a hozzá harmonizáló kiegészítőket, mint például: bolerók, fátylak, kesztyűk, táskák stb.

 Menyasszonyi kiegészítőkMenyasszonyi ékszerekMenyasszonyi hajdíszek

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- Sz. Anett -

"Rengeteg szalonban jártam, mondhatni országszerte és elmondhatom, hogy az a kedvesség, közvetlenség, profizmus, amit itt kaptam, nem hasonlítható egyik másikhoz sem. Nincs ugyan akkora kínálat (ill. még 2017 végén nem volt) mint a pesti szalonokban, de az itt található ruhák közül mindegyik csodaszép, nem csak hasonmása/utánzata az eredetinek és nem volt már 20-szor viselve. Brigi nagyon aranyos, segítőkész, határozott lány, csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Iratkozz fel hírlevelünkre!