Menyasszonyi kiegészítők


Menyasszonyi kiegészítők

Cipők

Szalonunk kizárólag a G. Westerleigh luxus minőségű esküvői cipőit kínálja a menyasszonyok számára. A márka magas minőségű esküvői cipőit Magyarországon készítik, és mára 25 ország legelegánsabb szalonjaiban érhető el.

A menyasszonyi cipők egytől egyig kézzel készülnek, és a maximális kényelemről ismertek. Valamennyi darabot a letisztult és elegáns formavilág, valamint a kiváló minőségű anyagok és díszítőelemek felhasználása jellemzi. A cipők fehér és ekrü színekben is elérhetőek, esetenként kristályokkal, finom csipkével, illetve gyöngyökkel díszítettek. Az esküvői cipő kiválasztásakor a menyasszonyok számára a legfőbb szempont a kényelem, és ezt a luxus minőséget garantálja az exkluzív bőr talpbélés, illetve az extra puha párnázott talpbetét is. Ezek az apró, ámde annál fontosabb részletek teszik a G. Westerleigh menyasszonyi cipőket egyedülállóvá.

Menyasszonyi cipők
A G. Westerleigh esküvői kollekciója évről évre folyamatosan bővül, hogy a menyasszonyi ruha divatot követve mindig a legszebb és legegyedibb kiegészítőket kínálja a menyasszonyoknak.

G. Westerleigh 2017-es katalógusa a képre kattintva megtekinthető.

 G. Westerleigh katalógus 2017 

Ékszerek, kiegészítők

Kiegészítők terén szintén a G. Westerleigh lenyűgöző esküvői ékszereit és hajdíszeit ajánljuk a menyasszonyoknak, illetve a német Bianco Evento kiegészítőit.


A G. Westerleigh ékszerek Cubic Zirconia kristályok, strasszok és édesvízi tenyésztett gyöngyök felhasználásával készülnek, és elegáns, díszdobozos csomagolásban vásárolhatóak meg. A kiegészítők ezüst vagy platina bevonattal rendelkeznek, és kizárólag anti-allergén, azaz nikkel- és ólommentes anyagokat tartalmaznak. Az esküvői ékszer szettek mellett karláncok, fülbevalók, fésűk, tiarák, hajvirágok, hajcsavarok, gyűrűpárnák és harisnyapántok, valamint a vőlegények számára mandzsettagombok is szélesítik a kínálatot.

Bianco Evento – A berlini székhelyű Bianco Evento termékei a legszebb francia csipke, tüll és szatén anyagokból készíti a menyasszonyi ruhákat és a hozzá harmonizáló kiegészítőket, mint például: bolerók, fátylak, kesztyűk, táskák stb.

 Menyasszonyi kiegészítőkMenyasszonyi ékszerekMenyasszonyi hajdíszek

Kérj időpontot telefonon vagy online

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
- Z. Erich -

"Kedves Riccardo Banatti Ruhaszalon, Örömmel idézem fel az életem legszebb időszakát, amit részben Önöknek is köszönhetek. Megtiszteltetés volt egy magas szinvonalú csapat segitségével, a méretezéstöl a kivitelezésig, a kiegészítők kiválasztásáig, a megálmodott vőlegény öltönyöm megvalósitása. Mégegyszer mindent nagyon köszönök és bátran tudom ajánlom mindenkinek, akinek fontos a minőség, a kedves, hozzáértő kiszolgálás. Tisztelettel: Erich"

Iratkozz fel hírlevelünkre!