Morilee és Bianco Evento menyasszonyi ruhák Miskolcon kizárólag a Riccardo Banatti ruhaszalonban!

Lépj be a minőségi menyasszonyi ruhák világába!

  • Látogass el szalonunkban és mi segítünk megtalálni álmaid menyasszonyi ruháját! Kiválósági díjas ruháinkat kedvező áron bérelheted. Várunk minden kedves menyasszonyt, hiszen a mi hivatásunk megtalálni a Te ruhádat!
Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

Szalonunk

- M. Vivien -

"Profizmus, kedvesség, megbízhatóság, precizítás..., amivel jellemezni tudom Brigi és Ricsi munkáját! Felejthetetlen napunkat megkoronázták ruháink! Köszönjük rugalmasságotokat és segítségeteket! Ajánlom az összes, olyan mennyasszonynak, aki a nagy napon 'hercegnő' szeretne lenne! Ja és egy dologért biztos nem kell majd a nagy nap előtt izgulni: A MENYASSZONYI RUHA ÉS AZ ÖLTÖNY, persze csak, ha a BANATTI-ból bérled :-)))) "

Miért a Riccardo Banatti?


Miskolcon az egyetlen olyan szalon ahol a menyasszonyok és a vőlegények is megtalálhatják a nagy napra a tökéletes ruhát, valamint az összes szükséges kiegészítőt. Megspóroljuk az idődet és energiádat, hiszen nálunk mindent egy helyen megtalálsz! Ha színvonalas és segítőkész kiszolgálásra, valamint profi szakértelemre vágysz, akkor látogass el exkluzív szalonunkba!