Egyszerű letisztult elegancia ... Bianco Evento

Ha egy visszafogottabb menyasszonyi ruhát keresel, ugyanakkor fontos számodra az elegancia, akkor válaszd a legszebb francia csipkékkel díszített, legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült Bianco Evento menyasszonyi ruháit! Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

Bianco Evento menyasszonyi ruhák

Bianco Evento menyasszonyi ruhák >>

 

Kollekciónk egy részét a gyönyörű Bianco Evento ruhái biztosítják. Menyasszonyaink az esküvő napján igazán elbűvölőek lesznek ezekben az egyszerű, letisztult ruhákban. A berlini márka folyamatosan törekszik, hogy divatos menyasszonyi ruhákat tervezzenek. A 2018-as kollekcióban több féle menyasszonyi ruha is megtalálható, melyek a legszebb francia csipkékkel díszítettek, legjobb minőségű szaténok és tüllök, illetve muszlinok felhasználásával készültek.

 

Az új kollekcióban csipke ruhák mellett, jacquard nagymintás ruhával is találkozhatnak a menyasszonyok, amely igazán elegáns és különleges. Ha nem szereted a túl kivágott, kirívó, sokat mutató ruhákat, ebben a kollekcióban megtalálhatod az igazit. Többféle stílusú A-vonalú ruha, visszafogottabb kerekített nyakmegoldással. A hosszú ruhák mellett rövid ruhákat is készítenek, melyeket bátran ajánlunk polgári/tengerparti/szűk körben rendezett szertartásra, valamint táncruhaként is tökéletes.


A ruhák többnyire a vintage, empire és duschesse-t stílust képviselik.Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

 

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- B. Edina -

"Téli menyasszonyként kerestem fel a szalont és csak jó tapasztalataim voltak. Ez volt az első hely, ahol ruhát próbáltam és nem is kerestem tovább, mert azonnal megtaláltam amit szerettem volna. Kedves kiszolgálás, gyönyörű ruha és kiegészítők, ami tökéletessé varázsolta a Nagy Napot! És nem utolsó sorban a sikkes vőlegény, akinek szintén a Riccardo Banatti szalonban készült el az elegáns öltönye. Ajánlom a szalont minden esküvőre készülő párnak mert ár-érték arányban is kitűnő."

Iratkozz fel hírlevelünkre!