Egyszerű letisztult elegancia ... Bianco Evento

Ha egy visszafogottabb menyasszonyi ruhát keresel, ugyanakkor fontos számodra az elegancia, akkor válaszd a legszebb francia csipkékkel díszített, legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült Bianco Evento menyasszonyi ruháit! Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443

ezgif.com-gif-maker (2).jpg

Bianco Evento menyasszonyi ruhák >>

 

Kollekciónk egy részét a gyönyörű Bianco Evento ruhái biztosítják. Menyasszonyaink az esküvő napján igazán elbűvölőek lesznek ezekben az egyszerű, letisztult ruhákban. A berlini márka folyamatosan törekszik, hogy divatos menyasszonyi ruhákat tervezzenek.

Az új Bianco Evento ruha kollekció a világ minden tájáról a romantikus menyasszonyoknak szól. Ez az új stílus, az egyszerű sziluettek tökéletes keverékével és kifinomult részleteivell, azoknak a menyasszonyoknak szól, akik esküvőjük napján szeretnének ragyogni és igazán jól érezni magukat. A 2020-as kollekció nagy sikere után a Bianco Evento folytatja kifinomult és elegáns stílusát, egyedülállóan modern érzékkel. A trendek, az innováció, a kiváló minőségű anyagok mind az új Bianco Evento kollekció legfontosabb jellemzői.

A 2021-es menyasszonyi ruhák

Az új Bianco Evento kampány egy gyönyörű és magabiztos menyasszonyt mutat be lenyűgöző tájban, a spanyol tengerparton. A bájos toszkánai dombok után a Bianco Evento a spanyol tenger természetes kék árnyalatát választotta. Ezek a világos színek tükrözik a Bianco Evento menyasszony lényegét: vidám nők, akik szeretik az egyszerűséget és a természetes szépséget.


Macramé és Mikado

A makramé csipke és a könnyű sifon kombinációja továbbra is megőrzi a bohém hangulatot; míg a Mikado visszahozza a klasszikus stílust, merész hercegnő vonalat.


A 2021-es trend

A modern egyben kreatív is: a Bianco Evento egyesíti a különböző trendeket oly módon, hogy abban a fűzők és a csipkebolerók is elegáns részét képezik a kollekciónak. A 2021-es gyűjtemény négy vadonatúj szoknyát mutat be sifonból, szaténból és csillogó tüllből.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés- O. Sándorné -

"A legjobb szalon Miskolcon, ráadásul olyan igényes és színvonalas amit máshol a megyében nem lehet megtalálni.
Élvezet ide belépni, tisztaság és igényesség fogad minket a szalonban. Külön öröm, hogy méretre készítenek, mi ezt vettük igénybe és nem bántuk meg. Az öltöny a mi elképzeléseink szerint készült. Páratlan kiszolgálás! Ajánlom mindenkinek aki magára igényes! Tavasszal visszatérünk újból egy sportzakóért!"