Egyszerű letisztult elegancia ... Bianco Evento

Ha egy visszafogottabb menyasszonyi ruhát keresel, ugyanakkor fontos számodra az elegancia, akkor válaszd a legszebb francia csipkékkel díszített, legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült Bianco Evento menyasszonyi ruháit! Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

Bianco-Evento menyasszonyi ruha, Rachel

Bianco Evento menyasszonyi ruhák >>

 

Kollekciónk egy részét a gyönyörű Bianco Evento ruhái biztosítják. Menyasszonyaink az esküvő napján igazán elbűvölőek lesznek ezekben az egyszerű, letisztult ruhákban. A berlini márka folyamatosan törekszik, hogy divatos menyasszonyi ruhákat tervezzenek.

Az új Bianco Evento ruha kollekció a világ minden tájáról a romantikus menyasszonyoknak szól. Ez az új stílus, az egyszerű sziluettek tökéletes keverékével és kifinomult részleteivell, azoknak a menyasszonyoknak szól, akik esküvőjük napján szeretnének ragyogni és igazán jól érezni magukat. A 2019-es kollekció nagy sikere után a Bianco Evento folytatja kifinomult és elegáns stílusát, egyedülállóan modern érzékkel. A trendek, az innováció, a kiváló minőségű anyagok mind az új Bianco Evento kollekció legfontosabb jellemzői.

A 2020-as menyasszonyi ruhák

Az új Bianco Evento kampány egy gyönyörű és magabiztos menyasszonyt mutat be lenyűgöző tájban, a spanyol tengerparton. A bájos toszkánai dombok után a Bianco Evento a spanyol tenger természetes kék árnyalatát választotta. Ezek a világos színek tükrözik a Bianco Evento menyasszony lényegét: vidám nők, akik szeretik az egyszerűséget és a természetes szépséget.


Macramé és Mikado

A makramé csipke és a könnyű sifon kombinációja továbbra is megőrzi a bohém hangulatot; míg a Mikado visszahozza a klasszikus stílust, merész hercegnő vonalat.


A 2020-as trend

A modern egyben kreatív is: a Bianco Evento egyesíti a különböző trendeket oly módon, hogy abban a fűzők és a csipkebolerók is elegáns részét képezik a kollekciónak. A 2020-as gyűjtemény négy vadonatúj szoknyát mutat be sifonból, szaténból és csillogó tüllből.

 

 

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

 

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- R. Gábor -

"Elkészült az első zakóm...
Értékelem a minőséget, illetve azt, hogy saját elképzeléseim köszönnek vissza a finom anyagokban!
Professzionális munka és elhivatottság...
Szeretem ezt a párosítást !
A zakóm csak simán tökéletes lett, sem több, sem kevesebb..."

Iratkozz fel hírlevelünkre!