Egyszerű letisztult elegancia ... Bianco Evento

Ha egy visszafogottabb menyasszonyi ruhát keresel, ugyanakkor fontos számodra az elegancia, akkor válaszd a legszebb francia csipkékkel díszített, legjobb minőségű anyagok felhasználásával készült Bianco Evento menyasszonyi ruháit! Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

Bianco Evento menyasszonyi ruhák

Bianco Evento menyasszonyi ruhák >>

 

Kollekciónk egy részét a gyönyörű Bianco Evento ruhái biztosítják. Menyasszonyaink az esküvő napján igazán elbűvölőek lesznek ezekben az egyszerű, letisztult ruhákban. A berlini márka folyamatosan törekszik, hogy divatos menyasszonyi ruhákat tervezzenek. A 2018-as kollekcióban több féle menyasszonyi ruha is megtalálható, melyek a legszebb francia csipkékkel díszítettek, legjobb minőségű szaténok és tüllök, illetve muszlinok felhasználásával készültek.

 

Az új kollekcióban csipke ruhák mellett, jacquard nagymintás ruhával is találkozhatnak a menyasszonyok, amely igazán elegáns és különleges. Ha nem szereted a túl kivágott, kirívó, sokat mutató ruhákat, ebben a kollekcióban megtalálhatod az igazit. Többféle stílusú A-vonalú ruha, visszafogottabb kerekített nyakmegoldással. A hosszú ruhák mellett rövid ruhákat is készítenek, melyeket bátran ajánlunk polgári/tengerparti/szűk körben rendezett szertartásra, valamint táncruhaként is tökéletes.


A ruhák többnyire a vintage, empire és duschesse-t stílust képviselik.Kérj időpontot telefonon vagy online

 

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
- T. Róbert -

"Kimagasló minőség és stílus, megfizethető áron!"

Iratkozz fel hírlevelünkre!