Bridget menyasszonyi ruhák

Ha nem sikerült megtalálnod álmaid menyasszonyi ruháját, vagy nehezen találsz méretet, akkor látogass el szalonunkban ahol vállaljuk az egyedi méretre készítést, egyéni tervek, igények alapján. Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

Saját, egyedi tervezésű és készítésű ruháink a Bridget márkanevet kapták. Többnyire hófehér, egyszerű és letisztult, valamint romantikus stílusú menyasszonyi ruhák, elérhető áron.

Bármelyik modell kölcsönözhető, illetve megvásárolható.

Bridget menyasszonyi ruha
A Bridget menyasszonyi ruha Miskolc szívében található üzletünkben előkelő helyet foglal el kínálatunkban.

Egyéni igények alapján, akár saját méretére készítjük a menyasszonynak.

A legjobb minőségű textileket, csipkéket használtuk Swarowski kristálydíszítéssel. Több modell sűrű redőkbe szedett - úgynevezett raffolt - díszítéssel készült, hímzett csipke és tüll anyag kombinációjával, valamint nőies szív alakú nyakkivágással.

Ruháink követik a természetes derékvonalat, és a fűző kényelmes viseletet biztosít a menyasszonyok számára.

Egyedi méretre készített menyasszonyi ruhákEgyéni méretre készült menyasszonyi ruhák
Információ, bejelentkezés: +36 20 933 5443

 

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- Sz. Ágnes -

"Fantasztikus szalon, nagyszerű munkatársak, segítőkészség, profizmus, tökéletesség! Nincs rá elég szó, hogy mennyire meg vagyunk elégedve én, és az újdonsült férjem is! Az esküvői öltöny minden kellékével, illetve a menyasszonyi ruhacsoda is a Riccardo Banatti Szalonból érkeztek. Az öltöny személyre szabva, elképesztő pontossággal készült el, minden kérésünknek megfelelt. A menyasszonyi ruha csodás volt, gond nélkül végigbírta az esküvőt, a bulit és a fotózást is. Csodásan állt, nem esett össze az anyag, a fűző annyira tartott, amennyire kellett! Jobb nem is lehetett volna, igazi herceg és hercegnő voltunk a ruhákban! Millió köszönet a szalonnak és munkatársainak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Iratkozz fel hírlevelünkre!