Modern elegancia és különleges, nőies vonalak…ez a MORILEE

Válassz Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi ruha forgalmazójának káprázatos ruhái közül! Szalonunkban több kollekcióból is válogathatnak a menyasszonyok.
Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

Morilee-page-001.jpg 

Morilee menyasszonyi ruha kollekció 2019. >>

 

Madelin Gardner amerikai tervező álmodja meg a Morilee menyasszonyi ruhákat, melyek rendkívül változatos stílusúak. A nemes anyag, finom csillogás és minőségi kivitelezés teszi tökéletessé a ruhákat. A cég 50 éves múltjának köszönhetően Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi és alkalmi ruha forgalmazója. Több kollekcióból is válogathatnak a menyasszonyok, hiszen a Morilee-nek van a világ egyik legkülönlegesebb kollekciója, amely több részből tevődik össze: a Main (fő), Blue (egyszerűen elegáns), Voyage (polgári, tengerparti, szűk körben rendezett esküvőhöz) Julietta (molett méretek).

 

A 2019-es kollekció tökéletesre sikerült. Fehér, ekrü színek mellett egyre divatosabbak a púder színek mint a blush, light gold, caramel, champagne. Gyönyörű csipke motívumok, karakteres hímzett minták valamint finom gyöngy és kristály applikációk, egyre nagyobb szerepet kapnak. Szexi hátmegoldásokkal is találkozhatsz, hiszen a testszínű elasztikus tüll és csipke vagy hímzett motívumok gyönyörű hatást keltenek. A szoknyarészeket finom fodrok, hullámok jellemzik több modellnél, melyeket tüllből, organzából vagy lágy chiffonból készítik, de a szatén szerelmeseinek is kedveznek, hiszen többféle ruha készült szatén szoknyaaljjal.

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

 

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- R. Gábor -

"Elkészült az első zakóm...
Értékelem a minőséget, illetve azt, hogy saját elképzeléseim köszönnek vissza a finom anyagokban!
Professzionális munka és elhivatottság...
Szeretem ezt a párosítást !
A zakóm csak simán tökéletes lett, sem több, sem kevesebb..."

Iratkozz fel hírlevelünkre!