Modern elegancia és különleges, nőies vonalak…ez a MORILEE

Válassz Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi ruha forgalmazójának káprázatos ruhái közül! Szalonunkban több kollekcióból is válogathatnak a menyasszonyok.
Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

 Morilee menyasszonyi ruhák

Morilee menyasszonyi ruhák >>

 

Madelin Gardner amerikai tervező álmodja meg a Morilee menyasszonyi ruhákat, melyek rendkívül változatos stílusúak. A nemes anyag, finom csillogás és minőségi kivitelezés teszi tökéletessé a ruhákat. A cég 50 éves múltjának köszönhetően Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi és alkalmi ruha forgalmazója. Több kollekcióból is válogathatnak a menyasszonyok, hiszen a Morilee-nek van a világ egyik legkülönlegesebb kollekciója, amely több részből tevődik össze: a Main (fő), Blue (egyszerűen elegáns), Voyage (polgári, tengerparti, szűk körben rendezett esküvőhöz) Julietta (molett méretek).

 

A 2018-as kollekció tökéletesre sikerült. Fehér, ekrü színek mellett egyre divatosabbak a púder színek mint a blush, light gold, caramel, champagne. Gyönyörű csipke motívumok, karakteres hímzett minták valamint finom gyöngy és kristály applikációk, egyre nagyobb szerepet kapnak. Szexi hátmegoldásokkal is találkozhatsz, hiszen a testszínű elasztikus tüll és csipke vagy hímzett motívumok gyönyörű hatást keltenek. A szoknyarészeket finom fodrok, hullámok jellemzik több modellnél, melyeket tüllből, organzából vagy lágy chiffonból készítik, de a szatén szerelmeseinek is kedveznek, hiszen többféle ruha készült szatén szoknyaaljjal.

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel

 

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- B. Edina -

"Téli menyasszonyként kerestem fel a szalont és csak jó tapasztalataim voltak. Ez volt az első hely, ahol ruhát próbáltam és nem is kerestem tovább, mert azonnal megtaláltam amit szerettem volna. Kedves kiszolgálás, gyönyörű ruha és kiegészítők, ami tökéletessé varázsolta a Nagy Napot! És nem utolsó sorban a sikkes vőlegény, akinek szintén a Riccardo Banatti szalonban készült el az elegáns öltönye. Ajánlom a szalont minden esküvőre készülő párnak mert ár-érték arányban is kitűnő."

Iratkozz fel hírlevelünkre!