Modern elegancia és különleges, nőies vonalak…ez a MORILEE

Válassz Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi ruha forgalmazójának káprázatos ruhái közül! Szalonunkban több kollekcióból is válogathatnak a menyasszonyok.
Menyasszonyi ruha bérlés már 60.000 Ft-tól.
Időpont egyeztetés minden nap 9-től 18 óráig: +36 20 933 5443
Vagy kérj időpontot itt: időpont kérés >>

 Morilee menyasszonyi ruhák

Morilee menyasszonyi ruhák >>

 

Madelin Gardner amerikai tervező álmodja meg a Morilee menyasszonyi ruhákat, melyek rendkívül változatos stílusúak. A nemes anyag, finom csillogás és minőségi kivitelezés teszi tökéletessé a ruhákat. A cég 50 éves múltjának köszönhetően Amerika egyik legnagyobb menyasszonyi és alkalmi ruha forgalmazója. Több kollekcióból is válogathatnak a menyasszonyok, hiszen a Morilee-nek van a világ egyik legkülönlegesebb kollekciója, amely több részből tevődik össze: a Main (fő), Blue (egyszerűen elegáns), Voyage (polgári, tengerparti, szűk körben rendezett esküvőhöz) Julietta (molett méretek).

 

A 2018-as kollekció tökéletesre sikerült. Fehér, ekrü színek mellett egyre divatosabbak a púder színek mint a blush, light gold, caramel, champagne. Gyönyörű csipke motívumok, karakteres hímzett minták valamint finom gyöngy és kristály applikációk, egyre nagyobb szerepet kapnak. Szexi hátmegoldásokkal is találkozhatsz, hiszen a testszínű elasztikus tüll és csipke vagy hímzett motívumok gyönyörű hatást keltenek. A szoknyarészeket finom fodrok, hullámok jellemzik több modellnél, melyeket tüllből, organzából vagy lágy chiffonból készítik, de a szatén szerelmeseinek is kedveznek, hiszen többféle ruha készült szatén szoknyaaljjal.

Kérj időpontot telefonon vagy online

 

Mentés

Mentés

Mentés

Kérj időpontot telefonon vagy online
- T. Róbert -

"Kimagasló minőség és stílus, megfizethető áron!"

Iratkozz fel hírlevelünkre!