You are currently viewing Nyári alapdarabok férfiaknak

Nyári alapdarabok férfiaknak

Mik azok a darabok, amik semmiképpen nem hiányozhatnak gardróbjából? Ebből a cikkből azonnal kiderül!

FEHÉR PÓLÓ – a Jolly Joker

A fehér pólót kombinálhatjuk különböző ingekkel: farmerrel vagy kockással mutat a legjobban, ugyanakkor elmondható, hogy a fehér pólónak minden jól áll, akár a kötött kardigán, a zakó, farmerkabát vagy egy vászonkabát is.

FARMER – Az örök

A farmertrendek jönnek mennek, minden szezonban piacra dobnak újabbnál újabb modelleket. Itt a kérdés csak az, hogy Önnek melyik stílus az, ami a leginkább közel áll. Farmernadrág és farmerkabát: ezeknek mind ott kell lennie a gardróbban!

PASZTELL ZAKÓ – Az idei kedvenc

A pasztell zakó az egyik legideálisabb választás nyáron, ha jól öltözöttek szeretnénk lenni. Anyagot tekintve érdemes a könnyű, jól szellőző lenvászon anyagban gondolkodni.

GALLÉROS PÓLÓ

A galléros póló ugyancsak egy nagy klasszikus a férfi öltözködésben. Rengeteg szín és többféle fazon közül válogathatunk.

VELÚR LOAFER – A sokoldalúan elegáns

Ebben az időszakban ugyanis legtöbbször estére az íróasztalt leváltja a borbárok és teraszok közege, ezért a nyári lábbelik elsődleges célja a sokoldalúság. A velúr loafer azért zseniális választás, mert szinte minden öltözethet passzol.

CABANA ING

A cabana ing általában rövid ujjú és kétszintű gallérral rendelkezik. Igazán nyári, tengerparti feelinget tud kölcsönözni még akkor is, ha a csak a sarki pub-ba ugrunk el. Itt is érdemes arra figyelni, hogy anyagában 100% pamut legyen.

Szüksége lenne egy könnyű anyagú, nyári zakóra, de nem talál megfelelő méretűt? A Fővárosi Öltönyház elkészíti Önnek kedvező áron, Önre szaba!