Cégünk 1997-ben alakult Kazincbarcikán. Budapesten már 2013 óta vagyunk jelen, és 2016-ban megnyitottuk egyedülálló esküvői ruha és öltöny szalonunkat Miskolc belvárosában, a Széchenyi sétálón. Célunk egy exkluzív szalon kialakítása volt, ahol minőségi öltönyök és menyasszonyi ruhák érhetőek el.

Riccardo Banatti Menyasszonyi Ruha és Öltöny SzalonRiccardo Banatti Ruhaszalon
20 éves szakmai múlttal a hátunk mögött készítjük megrendelőink számára az öltönyöket a kiválasztott szövetből valamint az általuk meghatározott stílusban, kialakításban. Minőségi olasz gyapjúszövetből, kasmírból valamint brokát nehézselyemből dolgozunk.


Miket gyártunk egyedi méretre? Például: Bocskai, business/üzleti öltöny, vőlegény öltöny, ceremónia mellényszett, sportzakó, ing.


Másik fő profilunk a menyasszonyi ruhák világa.

Menyasszonyi ruha kollekciónk egy részét a saját tervezésű és gyártású Bridget márkanévre hallgató ruhák, valamint a német Bianco Evento ruhái teszik ki. Cégünk elnyerte az angol Morilee by Madeline Gardner kizárólagos forgalmazási jogát, így Miskolcon csak a Riccardo Banatti ruhaszalonban találhatnak a kedves vásárlók Morilee menyasszonyi ruhákat. Konfekció méretek mellett vállalunk menyasszonyi ruha készítést. Egyéni elképzelés szerint, saját méretre gyártjuk a menyasszony által megálmodott ruhát.

Riccardo Banatti Menyasszonyi Ruhaszalon, MiskolconRiccardo Banatti Menyasszonyi Ruhaszalon, MiskolconRiccardo Banatti Ruhaszalon, Miskolc
Célunk, hogy csakis kiváló minőségű, egyedi tervezésű öltönyökkel, menyasszonyi ruhákkal valamint kiegészítőkkel örvendeztessük meg vásárlóinkat. Nálunk minden kiegészítő beszerezhető, ami az öltönyhöz és menyasszonyi ruhához szükséges.

Magasabb szintű kiszolgálás érdekében, szalonunkba előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a megadott telefonszámokon.

 

Öltönypróba: +36-30-332-9997

Menyasszonyi ruha próba: +36-20-933-5443

 

Kérj időpontot telefonon vagy online
Jelöld be, hogy mi érdekel
- Sz. Anett -

"Rengeteg szalonban jártam, mondhatni országszerte és elmondhatom, hogy az a kedvesség, közvetlenség, profizmus, amit itt kaptam, nem hasonlítható egyik másikhoz sem. Nincs ugyan akkora kínálat (ill. még 2017 végén nem volt) mint a pesti szalonokban, de az itt található ruhák közül mindegyik csodaszép, nem csak hasonmása/utánzata az eredetinek és nem volt már 20-szor viselve. Brigi nagyon aranyos, segítőkész, határozott lány, csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Iratkozz fel hírlevelünkre!