Köszönjük, hogy megosztjátok velünk tapasztalataitokat!

"A legjobb szalon Miskolcon, ráadásul olyan igényes és színvonalas amit máshol a megyében nem lehet megtalálni.
Élvezet ide belépni, tisztaság és igényesség fogad minket a szalonban. Külön öröm, hogy méretre készítenek, mi ezt vettük igénybe és nem bántuk meg. Az öltöny a mi elképzeléseink szerint készült. Páratlan kiszolgálás! Ajánlom mindenkinek aki magára igényes! Tavasszal visszatérünk újból egy sportzakóért!"
O. Sándorné


"Téli menyasszonyként kerestem fel a szalont és csak jó tapasztalataim voltak. Ez volt az első hely, ahol ruhát próbáltam és nem is kerestem tovább, mert azonnal megtaláltam amit szerettem volna. Kedves kiszolgálás, gyönyörű ruha és kiegészítők, ami tökéletessé varázsolta a Nagy Napot! És nem utolsó sorban a sikkes vőlegény, akinek szintén a Riccardo Banatti szalonban készült el az elegáns öltönye. Ajánlom a szalont minden esküvőre készülő párnak mert ár-érték arányban is kitűnő."
B. Edina

"Kedves Riccardo Banatti Ruhaszalon, Örömmel idézem fel az életem legszebb időszakát , amit részben Önöknek is köszönhetek.Megtiszteltetés volt egy magas szinvonalú csapat segitségével, a méretezéstöl a kivitelezésig, a kiegészitők kiválasztásáig, a megálmodott vőlegény öltönyöm megvalósitása. Mégegyszer mindent nagyon köszönök és bátran tudom ajánlom mindenkinek, akinek fontos a minőség, a kedves, hozzáértő kiszolgálás.

Tisztelettel: Erich"

 

"Profizmus,kedvesség,megbîzhatóság,precizîtás...,amivel jellemezni tudom Brigi és Ricsi munkáját! Felejthetetlen napunkat megkoronázták ruháink! Köszönjük rugalmasságotokat és segîtségeteket! Ajánlom az összes ,olyan mennyasszonynak, aki a nagy napon ,,hercegnő" szeretne lenne! Ja és egy dologért biztos nem kell majd a nagy nap előtt izgulni: A MENYASSZONYI RUHA ÉS AZ ÖLTÖNY, persze csak, ha a BANATTI-ból bérled:-))))"
M. Vivien

"Hihetetlen precizitás, hozzáértés, és kedves bánásmód. Egyszóval tökéletesek. Nagyon köszönjük a vőlegényem fantasztikus öltönyét."
K. Johanna

"Köszönjük a tökéletes vőlegény öltöny szettet! Korfuról jöttünk idáig, hogy megtaláljuk a megfelelőt! Nekünk is ajánlották, mi is csak ajánlani tudjuk!"
 P. A. Mónika

"Elkészült az első zakóm...
Értékelem a minőséget, illetve azt, hogy saját elképzeléseim köszönnek vissza a finom anyagokban!
Professzionális munka és elhivatottság...
Szeretem ezt a párosítást !
A zakóm csak simán tökéletes lett, sem több, sem kevesebb..."
R.Gábor

"Nagyon-nagyon kíváló, személyreszabott hozzáértés!!!"
F. István


"Kimagasló minőség és stílus, megfizethető áron!"

T. Róbert

"Mindenkinek ajánlani tudom! Egyedülálló szalon, ahol a menyasszony és a vőlegény is megtalál mindent.
A kiszolgálás pedig fantasztikus. 
Szakmai segítséget nyújtanak, hogy minden harmonizáljon.
Sok időt megspóroltunk, mert az egész családot profin összerakták! Köszönjük!!
Sok sikert!"
B. Márta

"Legszebb szalon, legkedvesebb kiszolgálás, legjobb minőség!"
V. Tresza

Mentés- Sz. T. Jennifer -

"Nagyon nagyon köszönünk mindent! Nagy sikert aratott a menyasszonyi ruha és az öltöny is, ugyanúgy titeket választanánk most is! Egy nagyon kedves párt ismerhettünk meg, mindent folytassatok így, tuti siker lesz!!"