Viselj feltűnő esküvői öltönyt!

Egy bevállalós, egyéni igényeket is kiszolgáló esküvői öltöny biztosan emlékezetes lesz. Íme néhány tipp, hogyan hozd ki belőle a legtöbbet!

Egy feltűnő darab segít abban, hogy kitűnj az esküvői partin, és bár menyasszonyod úgy érezheti, kötik a hagyományok, Te feldobhatod viseletedet! 

Ha egy extravagáns darab mellett teszed le a voksodat, a hozzávaló kiegészítőket úgy válaszd ki, hogy azok ne vonják el a figyelmet öltönyödről. Fontos szempont, hogy ha maga az öltöny nem hétköznapi, akkor azt a kiegészítőkkel ellensúlyozzunk: válasszunk visszafogott színű/mintázatú darabokat.

Az üvegzöld színű esküvői öltönyhöz bátran próbáld ki a nadrágtartót vagy a csokornyakkendőt.
Az öltöny szövetének kiválasztásakor mindenképp vedd figyelembe az esküvő évszakát. Színét tekintve az esküvő színpalettáján belül érdemes keresgélni valamit, ami szezonálisan is alkalmas.

Ha végképp letérsz a “kitaposott útról”, akkor a kiegészítők színvilágában maradva harmónikussá teheted a megjelenésedet. A bordó vagy a smaragdzöld árnyalatai nagyszerűek ősszel és télen, míg a pasztellek, mint például a korall vagy a sárga tökéletes választás tavaszra és nyárra.