You are currently viewing Vőlegény öltöny trend 2019

Vőlegény öltöny trend 2019

Ha a kedves vőlegény azt gondolja, bőven ráér még azzal az öltöny választással, téved. Hiszen az esküvőn legalább ugyanolyan fontos az ő megjelenése, mint a menyasszonyé. Tehát, ha párunk már lázasan keresgéli álmai ruháját, mi se tétlenkedjünk!

A legfontosabb szempont az, hogy összehangoljuk a vőlegény öltönyt a menyasszony ruhájával. El kell dönteni, hogy a vőlegény egyszeri alkalomra szeretne egy különlegesebb esküvői öltönyt vagy a jövőben is viselni szeretné a mindennapokban. A méretnél figyelembe kell venni, hogy a vőlegény „konfekció” méret-e, vagy esetleg méretre készítésre van szüksége. Az egyéni elképzelések, különleges fazonok egyedi megvaslósításához általában 6-8 hét szükséges.

2019-ben a vőlegények még mindig nagyrészt sötétkék öltönyt viselnek.

A vőlegény öltöny lehet fényes, vagy strukturált anyagú, de ha a későbbiekben is viselni szeretné, akkor érdemes egy matt gyapjúöltönyt választani. Sok vőlegény van, aki nem szeretne esküvői mellény szettet, mert úgy gondolja, hogy az túl formális. Érdemes azonban végig gondolni, hogy az esküvőn minden férfi vendég öltönyben lesz, és a ceremónia mellény szett az, ami kiemeli a vőlegényt a férfiak sorából. Fontos szempont lehet még az is, hogy amikor a vőlegény leveszi a zakóját – hiszen erre biztosan sor kerül, például amikor melege lesz vagy táncolni kezd-, akkor az esküvői mellény szett elegánsabbá teszi a megjelenését, jobban öltözteti, mintha csak egy inget viselne.

Továbbra is viselhetnek a vőlegények és az örömapák szmokingot, melynek szintén a sötétkék árnyalata a divatos, egy megfelelő színű csokornyakkendővel.

Az idei ősz nagy slágere, a vintage esküvői öltöny, a hozzá passzoló mellény szettel jövőre is hódítani fog. Ezek az öltönyök kockás mintával rendelkeznek és pasztell kékben és szürkében a legkedveltebbek. Az igazán bevállalós vőlegények hozzá illő hózentrógerrel, csokornyakkendővel teszik különlegessé megjelenésüket.