You are currently viewing A díszzsebkendő: több, mint stílusjegy – a Miskolci öltöny szabóság szemszögéből

A díszzsebkendő: több, mint stílusjegy – a Miskolci öltöny szabóság szemszögéből

A férfi öltözködésben a részletek jelentik a különbséget. Egy igényes férfi ruhatárában sokszor megtalálható egy-egy apró kiegészítő, amely hozzáad a megjelenéshez, és személyre szabja a stílust. Ilyen fontos kiegészítő a díszzsebkendő is, amely sokszor a legapróbb, mégis a leglátványosabb része az öltözéknek. Miskolci öltöny szabóságunkban nagy hangsúlyt fektetünk a díszzsebkendők szabására és kiválasztására, mert tudjuk, hogy a részletek számítanak.

A díszzsebkendő kétségtelenül eleganciát kölcsönöz a viselőjének. Nem csak a szmokingok és a frakkok elengedhetetlen kiegészítője, de a hétköznapi öltözéket is feldobhatja. Az öltöny zsebébe helyezett díszzsebkendő az öltözködési kultúra kifinomultságát tükrözi, és személyes hangulatot ad a megjelenésnek.

A díszzsebkendő kiválasztása során fontos figyelembe venni az öltöny színét és mintáját. A szabóságunkban széles választékban kínálunk díszzsebkendőket, melyek között mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt. A klasszikus fehér zsebkendő az etikett szerint a legsokoldalúbb, de a merészebb férfiak számára kínálunk színes és mintás verziókat is.

A díszzsebkendő hajtogatása is művészet. A legegyszerűbb és leggyakrabban használt hajtogatási mód a négyzet, de emellett számos más technika is létezik, melyekkel változatossá tehető a díszzsebkendő viselése. Szakértőink szívesen segítenek a hajtogatásban, hogy minden alkalomra tökéletes legyen a megjelenés.