You are currently viewing Wilvorst ‘Green wedding’ esküvői öltöny kollekció

Wilvorst ‘Green wedding’ esküvői öltöny kollekció

A Wilvorst legújabb fenntartható, környezetbarát ‘zöld kollekciója’ teljesen természetes anyagokból készül. 100% tiszta gyapjú öltönyök fiatalos, természetes színekben. Legyen tudatos vőlegény, aki döntéseiért felelősséget vállal és saját stílusa mellett még a környezetére is gondol!

A divatos és közkedvelt világos színekkel – mint például az elefántcsontszín – most könnyen a tavaszi esküvőjére hangolódhat! A gyorsan váltakozó esküvői trendekkel ellentétben a Green Wedding vőlegény öltöny kollekció darabjai időtlenek – ez vonatkozik a mellényekre, csokornyakkendőkre és a kiegészítőkre is. Az a vőlegény, aki ezt a kollekciót választja, a megszokottól eltérő egyedi stílusban és különleges életérzésben élheti meg az esküvőjét, ráadásul úgy, hogy közben felelősséget vállalva még a környezetéért is tesz.

Miért is érdemes a zöld kollekciót választani?

  • A természetes anyagokon kívül a kiváló minőség is garantált, hiszen a WILVORST kollekció öltönyeit az Európai Unió legmagasabb minőségi előírásainak megfelelően tervezik és fejlesztik.
  • A vegyi anyagoktól mentes: az exkluzív olasz anyagokat, azo-mentes festékkel kezelik.
  • A Green wedding öltönyökkel támogatja a fair trade kereskedelmet.
  • A termékek rövidebb útvonalakon jutnak el hozzánk, ezzel is kímélve a környezetet.

Ne habozzon, találja meg a tökéletes ceremónia öltönyét a Fővárosi Öltönyházban! Gyorsan és könnyedén, egy helyen megvásárolhatja az összes esküvői kiegészítőt is! Mellények és csokornyakkendők, egyéb kiegészítők is rendelhetők, különböző méretekben és színekben.